Et tips.

Dette tipset er for de som har tenkt på å skaffe seg Photoshop men syns det er for dyrt.


Bli medlem av en fotoklubb eller start en fotoklubb. Få fotoklubben med i Norsk Selskap For Fotografi
HER er en oversikt over NSFF sine medlemsklubber.

Ved å være medlem i en av NSFF sine medlemsklubber er der flere fordeler det går an å benytte seg av, men den jeg vil nevne her er kjøp av Photoshop til sterkt reduserte pris.


Dette kan jeg anbefale etter å ha vært med på å gjennomføre dette i den fotoklubben jeg er med i.
 Homborsund fotoklubb.
Ja, jeg vet det er mulig å "hente" Photoshop gratis fra nettet men det er et uaktuellt alternativ for min del.
Som sagt tidligere, dette er bare et tips.
Mange mener Photoshop er vanskelig å lære, men det er jeg ikke enig i. Det er vanskelig hvis du skal lære det på en formiddag, men på litt sikt er det fult mulig å lære for alle.

4 kommentarer:

Anne sa...

Smart, smart, smart :-)
Ikke det at jeg ikke har råd i grunn, vel bare det at en er litt treig og trodde det var veldig vanskelig :-/ litt utålmodig vettu og skulle jo helst lært alt på en kveld ja :-)

Men når jeg tenker meg om og er veldig ærlig tok det vel nesten 2 år før en kjenner sitt eget kamera inn og ut, og mestrer alle knapper. Og når en har kommet dit, ja da synes en en skulle hatt et nytt, he he

Desverre ingen fotoklubb i nærmiljøet mitt, og klart er det et lite savn. Meldte meg inn i BioFoto i Trondheim, og der er mange flotte samvær med diverse fine foredrag, men!!?? om det er slik kunnskap jeg er ut etter tror jeg ikke. Mye halvgammel gubb ja, som blåholder på sine kunnskaper, og kunnskap blir med ett makt på en måte, og ingen gir raust av sin kunnskapsbank. Men var helt grønn jeg vettu før jeg fikk speilrefleksen mellm hendene, ja, ikke grønn jeg da, men kunnskapen var =0 Men nå ser en da ikek fullt så mørkt på PhotoShop :-) etter dine ord.

Tre utgaver av samme bilde, de er studert på kryss og tvers og flere ganger, fine Gunnar, men nr 1 var det flotteste i mine øyne .-)

Spiderdama sa...

Veldig smart. Jeg har photoshop og jeg kan litt.. jeg mangler bare en fotoklubb, hehe
Hvordan er det med det, tar dere inn blonde amatører eller? Jeg bor jo rett i nærheten...

Spiderdama sa...

Jeg glemte å nevne at bildene er flotte som alltid!

-hanne sa...

Jepp, det er et godt tips :) I vår fotoklubb går vi for lightrom 3 -kurs og kjøp akkurat nå. Andre fordeler er jo bladet Foto til redusert pris,- og for ikke å glemme det gode miljøet der man kan snakke foto uten at noen blir lei ;)
Flotte bilder, forresten!