Familie bilder.

Siden jeg ikke har noe studio, har jeg her prøvd å lage "studio" i stua til familien Rimmereid.  Det gikk i hovedsak ut på å få nok lys spredt gjevnt og fint rundt, ikke få det for lyst eller for mørkt ute, og så å få modellene til å se naturlige ut.  Dette ble timet og tilrettelagt sånn at vi gjorde det en dag før alle skulle i konfirmasjon, sånn at det ikke ble noe ekstra oppdressing. Det hele var gjort på en times tid. Jeg ser i ettertid flere smådetaljer som kunne vart forandret eller justert, men det er veldig vanskelig å se "i kampens hete". Oppstilling syns jeg er veldig vanskelig, her er 3 oppstillinger, hvilken er den beste tro? Sånn fotofaglig har jeg ingen anelse, men min favoritt er den midterste.

Delta gjerne i den uhøytidlige avstemmningen til høyre her.

4 kommentarer:

Leonora sa...

Enig med du! Det midterste har en ro over seg, men de to andre virker urolige og litt mer rotete. Ha en fin pinsehelg!

Liv Johanne sa...

Enig med deg, om bildet bak sønnen på bilde 2 hadde vært tatt ned. Om bildet er viktig for familien, så tror jeg nok jeg ville gått for bilde nr. 1.

Å bruke stua som studio ble veldig bra, og gir bildene et orginalt og personlig preg :)
Flott lys og redigering :)

Ha en finfin pinsehelg!

Anne sa...

Halloisen Gutten!!

En ser du har vært opptatt med fotooppdrag ja, og disse var jo jammen bra flotte da mann.

Ikke den store kunskapen jeg heller, men etter en tid med studering her faller nok valget mitt også på det andre. Bildet fikk en litt annen tyngde og det er bedre å se på av en eller annen grunn. Stilig gjeng, det skal sies det også da .-)

God pinse til deg herfra, ja åsså en stor varm klem.

Dagrun sa...

Jeg likte dem alle tre jeg da, men kanskje best det i midten ja mest pga. plasseringen av menneskene, trur eg.