Mulig løsning...........

Jeg har hatt problemer med å kommentere andres blogger i det siste og har forstått det sånn at de som ikke bruker internett explorer har ikke disse problemene, jeg har selv prøvd safari og der fungerer alt som det skal. Så jeg tror problemene skyldes oppdatering av internett explorer som jeg har gjort for ikke så lenge siden. Jeg har prøvd meg fram litt i dag og funnet ut at hvis jeg går til "alternativer for internett" og så på "personvern" og så tar hendelen som står der og drar den helt til bunns og så trykker "bruk" så er alle problemene borte vekk, og alt ser ut til å virke sånn det alltid har gjort.
Jeg jeg lurer da på er det noen som vet om dette er en grei løsning eller er det en "farlig" løsning. Hvis det skal være sånn det var så er jo internett explorer ikke brukelig lenger, men disse andre nettleserene, hvordan løser de dette med "cookies" eller "informasjonskapsler" tro ? Noen som vet?2 kommentarer:

Per Ove sa...

Jeg har sluttet å bruke explorer for lenge siden, og bruker Google Chrome i stedet. Aldri opplevd slike problemer som du beskriver.

Men hva man velger av nettleser er jo selvsagt en smakssak.

Selv ville jeg kanskje vært litt skeptisk til å "godta alle informasjonskapsler" - men det er ikke sikkert det er noe"farlig" med det heller. Det handler vel litt om hvor du beveger deg på nettet også.

VALKYRIEN sa...

selv bruker jeg Firefox, og har aldri hatt problemer med kommenteringen. Har rådet et par til å forsøke det - og da har det ordnet seg. :)