Sola og månen.


Forrige onsdag var det fullmåne og jeg var på tur på Stormyrheia på Hørte akkurat i overgangen mellom natt og dag. Sola gikk ned i vest, samtidig som månen kom opp i øst. Og jeg tok bilder både i øst og vest.

Sola og månen var oppe samtidig i ca en halv time før månen overtok helt, og i denne tiden er det et helt spesielt lys og helt spesielle fargekombinasjoner. Disse bildene er tatt i hver sin retning med få minutters mellomrom.
Bildene er ikke spesielt spennende, men med et solid høytrykk over Sørlandet og bålbrenning og pølsegrilling og spising og bitte grann fotografering innimellom, så blei turen av den aller beste sorten.

5 kommentarer:

Irene sa...

Nydelige bilder ... om ikke de er "korrekte" i mange fotografers øyne, så formidler du en fin stemning. I alle fall syns jeg det!

God uke videre :)

Hilda R.B sa...

Nydelige bilder. Du presenterer de på en fin måte. RÅSTILIG!

Torunn sa...

Det kan jeg tenke meg :o) Kos og tid til fotografering hører jo sammen! Nydelige fargekombinasjoner.

Leonora sa...

Wow sier jeg bare, om ikke spennende så iallefall utrolig vakkert! Og for en flott måte å presentere bildene på. Jeg føler bålbrenning og pølsegrilling, ser vakker himmel - må ha vært en herlig kveld!

VALKYRIEN sa...

Æsj - hvem bryr seg om korrekt eller spennende - her er det stemning over hele fjøla! Og får en morgensyvsover til å gremmes......:)
Synes de er veldig bra disse bildene.