Bryggen, Bergen.Her er tre forskjellige "presangtasjoner" av bryggen i Bergen og jeg liker helt klart best den første, den som er minst "fin" og mest rotete, men hvorfor, det kan jeg ikke forklare.


6 kommentarer:

Irene sa...

Collager er gøy. Og disse er skikkelig festelige! Kan rett og slett ikke bestemme meg jeg! Syns også den første er bra, til tross for at den virker "rotete".

Hadde planer om Bergenstur jeg også, men jeg har nok ikke så gode kontakter "der oppe", for det har stort sett regnet når jeg og gubben har hatt fri samtidig. MC og regn er lite kos. Neste år ... kanskje :o)

Fortsatt god uke!

Monica sa...

Nei, det er alltid så lett å forklare hvorfor man foretrekker det ene framfor det andre,- har kikket fram og tilbake for å finne ut hvilken som tiltalte meg mest, og synes det var veldig vanskelig mellom en og tre. Den første collagen var mer spennende på en måte, mens den siste var god for øyet å se på, men mer tradisjonell, hvis du skjønner. Bortsett fra det lager du jo veldig gode collager, det har jeg sett før,- og disse motivene fra min fødeby appellerer uansett! Flott arbeid!
:)
Ps. Takk for svar ang lukkertid med filteret ditt:)

Liv Johanne sa...

Jeg likte kanskje nr 2 best, fordi det yter hvert enkelt hus litt egen oppmerksomhet, men jeg kan tenke meg at du liker det første best, fordi det får så godt frem at husene er skeive og det er jo sånn det er...

Anne sa...

Hælle dussan for en jobb Gunnar, ikke minst en fabelaktig fremstilling av bryggen i Bergen å, disse collager skulle stått på trykk i BT spør du meg...

Skrolla skrolla sett og sett jeg også, og enig med Liv Johanne faktisk, det andre her var spesiellt flott syntes jeg også. Hvert hus og sa sammen ble kjempeflott :-)

Gunnar H. sa...

Nå skjønner jeg hva gullrekka er for noe: Kjempebra bilder!

john sa...

so creative. love these collages.