Lyset er aldri likt.

Disse seriene er fra en strekning på ca en km, langs havet ved Homborside, tatt 3 forskjellige dager siste uken.De to siste her ble tatt i går, hvor det brygger opp til uvær, og det stemte, det ble uvær.

8 kommentarer:

Elin sa...

Utrolig, utrolig flotte bilder. Du har en egen evne til å fange vær på, Gunnar. Dramatisk, rått og vakkert. De 3 første var mer stilrent vakre, men det siste ååå - dramatisk og fylt med kontrast. Ja, liker det også jeg:)

Irene sa...

Wow, wow, wow .... utrolig flotte bilder! Som Elin sier, dramatisk og rått! Spesielt de to siste bildene.

Jeg fikk nettopp filteret. Har ikke vært vær til å prøve det enda. Drar til Albir på mandag, vurderer å ta med stativ. Flott strandområde der som egner seg lange eksponeringer. Forsøker alltid å pakke lett, men du vet ... det er vanskelig å begrense seg med fotoutstyr og sko, hehe

Ha en fin uke!

Irene

Leiv Arne Åkset sa...

Hei Gunnar!

Så flotte landskapsbilder! Fine serier, men må si den siste serien ble min favoritt, spesielt bilde til høyre, der skyene kommer kraftig og fyldige over, vannet bruser, steinene i forgrunnen inne i bukta.
Veldig fint komponert sammen!

Ha en fortsatt fin uke!

Hilsen
Leiv Arne

Sylwia Grabinska sa...

very nice shots! Beautiful clouds which are giving amazing feelings.

regards

Anne sa...

Du er bare en ener du Gunnar!!! tryller så med ditt kamera at jeg sitter her å gaper faktisk :-0

Lekkert med lang lukker ja, forsøkt jeg også, men får det desverre ikke til, mer øvelse må nok til før jeg får sjøen så lekker og slørete som dette. Fantastisk flott!!!

maj sa...

Såå utrolig vakre bilder!! Fantastisk:))

Monica sa...

Trøste og bære, så lekre serier! Greier ikke å velge noen framfor andre! Ikke er bare bildene utrolig flotte,- layouten er veldig delikat og tiltalende:)

nati sa...

Fantastica serie. Un abrazo