I skogen........

.......med fotoklubben. Jeg hadde masse planer før denne turen, men ingen av planene ble sånn jeg egentlig  hadde tenkt, men vi hadde det moro som bare det, og det var mange som lurte på hva jeg holdt på med når jeg løp foran kamera og veiva både med armer og bein.
Disse små bildene med "bevegelse" i er tatt med f/5,6 og lukkertid på ca 1/3sek. og så bevekt kameraet oppover mens jeg trykker på utløseren. Skulle noen være intressert i å prøve sånt så er et godt råd å gå ut i skumringen, når det begynner å mørkne, da trengs ingen filter eller noenting, da er det bare å kjøre i veg.5 kommentarer:

Irene sa...

Stilig billedserie .... regner med at du har lekt deg med lange lukkertider igjen. Men er det noen andre "triks" du har brukt, kan du gjerne hviske litt om det til meg :) De slørete bildene blir som kunst, kunne faktisk hatt dem på lerret!

Flott fotoarbeid!

Ha en fin uke ... Irene

Anne sa...

Den som hadde vært i fotogruppa di!! og den som hadde vært hulder i skogen din!! :-)

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Ser du har hatt det gøy i skogen. Veldig inspirerende bilder (som vanlig)!

Irene sa...

Takk for svar, Gunnar. Jeg har gjort noe tilsvarende, men zommet inn/ut. Å bevege kameraet opp eller ned har jeg ikke tenkt på! Har også gått foran kamera med lang lukkertid, men det ble ikke så kult som på bildene dine :)

Irene

Hilda R.B sa...

Herlig serie.
Hilda