Jeg mener..........

…..å huske at Gislefoss  sa på skjermen at det skulle bli byger denne dagen, og da byger som bygger seg opp ute i Skagerak, for så å komme inn over land, og det  er det jeg tror jeg ser her.
Dette bildet er av hele horisonten, så langt jeg kan se i begge retninger, det er satt sammen av 25 bilder tatt med en brennvidde på 24mm, og jeg syns tydelig at der er «forbindelse» mellom bygene, men uansett den byga til høyre her kommer etter hvert inn over land og etter meg………………..
Fascinerende å stå å se på dette kommer sigende innover mot meg, ser tydelig lynet slår ned, men samme hvor mye jeg prøver så får jeg ikke det inn på brikka, men du å du så flott å stå å se på……….

……..her er det siste bildet jeg tar før jeg pakker sammen og småløper til bilen, jeg tåler fint regn og hagl men lyn det tror jeg ikke jeg tåler noe av, så………..det er bare å gi seg, og ta avslutningen på «forestillingen» i bilen.

12 kommentarer:

Monica sa...

WOOOW! Dette må være det mest spektakulære og dramatiske jeg har sett noen gang! HELT FANTASTISK arbeid!Kjenner jeg er helt i fistel, selv når jeg ikke snakker en gang! Fy søren, så dyktig du er!
:)

ANITA sa...

ojj !!skjønner ikke noe av brennvidde..men FANTASTISKE bilder!!!!

Anne sa...

Gislefoss skulle virkelig hatt æren av å sett disse bildene Gunnar, overbevist om at han hadde blitt rørt!! Fasinerende ER ordet, og har alltid sagt at blå himmel er kjedelig i lengden :-)

Elin sa...

Fantastiske bilder Gunnar. Naturen er virkelig et kunstverk i seg selv, men jammen har du fanget det godt denne dagen! Dette kan du virkelig.

Tone sa...

Utrolig fasinerende både bildene dine og været! Fantastisk fanget. Og neste gang klarer du nok å fange lynet :)

Anonym sa...

Just beautiful! And Wow wow wow and more wow!

Irene sa...

Fy flate, for noen bilder! Dette er bare så "griselekkert", Gunnar.

Drømmebilder rett og slett!

God helg!

Irene

Irén T. A. Færevaag sa...

En føler seg ganske liten når naturkreftene viser krefter. Bare det å se at det bygger seg opp til uvær er et mektig syn... Flotte motiv, godt fotografert :-)

Pere Jobal sa...

I love your photos.

Cheers¡

Jill c",) sa...

Slikt fantastisk havlys! Man blir aldri mett av dette vakre skue her.

Knallbra bilder!!

Irene sa...

Helt fantastisk!!

ELFI sa...

un ciel superbement photographié!