Fin helg.......

..........på fyret, med fotoklubben, dvs. Homborsund fyr.
Fantastisk fint å komme ut her en fin vårkveld.

Ute på havet går det sin vante gang.

Fyret står klar til å overta når sola gir seg.

Dette var den store utfordringen å få til, å få festa disse strålene fra fyrlykta på minnekortet, det som måtte til var iso4000   f/1,4  1sek. lukkertid og så ut midt i svarteste natta.

Og for å si det sånn, det ble tatt flere enn ett bilde, og dermed ble det en liten animasjon ut av det, og jeg må si det er virkelig fasinerende å stå å se på e fyrlykt som sprer lyset rundt seg på denne måten.

11 kommentarer:

Irene sa...

Det mest fasinerende og fineste blogginnlegg jeg noensinne har sett! Animasjonen var så magsik.
Gode hilsener fra Vest :)

Irene sa...

Magisk :) Skrivefeil under iver ...

Anne sa...

Må si meg helt enig med Irene her! dette VAR bare magisk! For en plass og for noen bilder du viser da mann, den animasjon er faktisk det mest spesielle jeg noen gang har sett, å ja, jeg har levd en stund også, dette verket bare MÅ du sende til en eller annen konkuranse, fabelaktig jo! :-)

Liv Johanne sa...

Likte utvilsomt det nest siste bildet best,- fantastisk resultat for "slitet" og høy iso ble jo forsåvidt et pluss... Animasjonen er skikkelig prikken over i`en -alltid en glede å komme innom bloggen din her, du slutter aldri å imponere! :)

Tone sa...

Nå ble jeg sittende å bare nyte :) Og hvem elsker ikke fyrtårn! Imponerende fototeknikk, og at du har fått med stjernehimmelen er bare å ta av hatten for. Nydelig.

Irene sa...

Kjempefine bilder. Du slutter ikke med å imponere meg! Kjempestilig animasjon og et utrolig flott bilde!

Fortsatt fin uke!

Liva`s sa...

Fantastisk flott bilder :) Elsker havet, kysten og fyrlyktene er bare staselige der de står å viser vei!

Artig med den animasjonen :)

Hilsn fra Nordlandskysten ;D

Anne sa...

Måtte bare se i kveld å :-)

Elin sa...

For en fantastisk serie, Gunnar. Likte spesielt komposisjonen i bilde nr 2. Kreativt og stilrent. Det nest siste var også fantastisk og nydelig animasjon. Det har jeg aldri forsøkt. En godt gjennomført fototur og all ære til deg;)

Monica sa...

Jeg får rett og slett "hakeslepp" av alt du presenterer her i bloggen din. Som Elin, likte jeg også spesielt godt bilde nr 2... så utrolig kul og stilren komposisjon. Det siste er for for meg helt ubegripelig at man kan få til...magisk vakkert!
Animasjonen var veldig artig å se... har lenge hatt lyst å prøve dette, men har liksom ikke helt turt å gå i gang:)

Lis sa...

Utrolig stilig med animasjonen!
Digger også tåkebildet...hvordan du har bluret ned og dratt frem farger, very, very nice. Stilfult med en litt annerløedes vri på et overfotografert motiv :-)
Du er dyktig!!