Skagen.......

.........og det er en plass jeg kan anbefale å reise til, med eller uten kamera........

Helt helt på tuppen av Danmark, altså Danmark sett "ovenfra"

Flott Dansk landskap, dette blir visst etter hvert til rapsolje.

Måneskinn over Kategatt.

Fra Råbjerg mile, dansk ørken...........

Skagen fyr i fra Sønderstrand, late in the evening.Jeg sier det igjen, en tur til Skagen kan jeg anbefale noe veldig.


6 kommentarer:

Irene sa...

Helt knall, Gunnar .... jeg tror alle steder der du har fotografert er flotte å besøke. Bildene dine er så delikate i tillegg til at de er fine postkort som pirrer reislysten!

Irene

Dirk Rosin sa...

Skagen er kjempe flott og de viser du her på en skikkelig måte, flott.
hilsen dirk

Monica sa...

Ja, det første bildet "husker" jeg godt fra mitt besøk dit for en god del år tilbake... Magisk lys og dansk idyll. Ikke uten grunn de ble dratt mot dette landskapet, disse Skagen malerne! Veldig flott serie, Gunnar!

Ps. Jeg lo godt av din kommentar med forslag om fotoserie Oslo-Bergen...hadde nemlig samme dag bestilt togtur Oslo-Bergen..
men bør vel velge et annet tema enn minutt for minutt, ihvertfall,- kan bli vel trøttsomt for betrakteren. Drar om en uke, så for jeg se om jeg kommer på noe:)

Blitz sa...

Elsker Skagen og tror det blir en tur tilbake dit Ila sommeren. Så fantastisk stemning der og ikke minst inspirasjon. Du har fanget stemningen godt i dette bildedrysset, Gunnar. Og jeg får sommerfugler i magen.

Anne sa...

Der har en vandret ja, opptil flere ganger, men aldri vært på fotojakt der faktisk. Men det ryktes at det skal være noe helt spesielt med lyset du vet, det har en da lest og hørt fra diverse kunstnere oppgjennom tidene :-)

Ekstra kjekt må en slik tur være når den deles med likesinnede med samme interesse. Dager i kreativitetens tegn, og det vises av bildene at dere er en GLAF gjeng i fotgruppa di, det varmer.

Kjempearti å se Gunnar, og skal si du har fått mange fine blinkskudd fra Danmark. Den gule rapsåkeren (?) var bare så flott da!! en ser bildet og tenker at GUL er en farge som gjør en oppstemt og glad.

Ønsker deg en superduper helg gutten!

Liva`s sa...

Hærlige bilder fra Skagen - kjenner meg godt igjen der ! Et flott sted - skjønner godt at kunstnere valfarter dit for å fange lyset - som du jo har gjort med kameraet ditt her :)

Reiser gjerne tilbake dit endag !

God helg til deg :)

Sommerhilsen fra Nordland !