Et vann i skogen en sommerdag.

9 kommentarer:

Blitz sa...

Vakre alle sammen Gunnar. Likte spesielt godt den enkle komposisjonen i bilde nr. 2 og 3, hvorpå nr 3 ble en favoritt. Her falt jeg for kontrasten mellom det røde og det svarte. Meget stilig. Ville beskjært bort resten av det andre røde bladet oppe i høyre hjørne. Da dette virket noe forstyrrende på meg.

Gunnar sa...

Jeg regner med det er bladet oppe i venstre hjørne du mener, og jeg tenkte samme tanken som du, Elin, men så tenkte jeg jeg vil ha det der for sånn var det, om det er riktig er jeg usikker på, men nå ble det sånn denne gangen.

Blitz sa...

Ja, selvfølgelig mente jeg venstre hjørne ;) Smak er vanskelig å diskutere. Innimellom må vi ta noen valg og her har du tydeligvis gjort et vel overveid valg for DITT bilde. Det har jeg full respekt for:)

Monica sa...

Minimalisten i meg setter bilde to og tre som klare favoritter!
Utrolig lekkert, Gunnar!
:)

ElenaTerenzi sa...

Un effetto davvero molto bello...complimenti!

Dirk Rosin sa...

kjempe fine bilder Gunnar !

Irene sa...

Nydelige bilder og komposisjoner aller tre .... de to nederste, enkle og elegante. Og jeg er enig med Elin, men uansett hva vi mener, er det du som er "sjefen" over bildene :)

God helg til deg

Anne sa...

Det er som et eventyr Gunnar!!! likte dem ALLE sammen jeg faktisk, studerte jo lenge det venstre hjørnet jeg også, men neimenn om det er lett, noen ganger må bare naturen få råde... hadde du tatt det bort hadde sikkert noe annen funnet veien inn til øye, men `oversiktsbilder` blir gjerne litt sånn, og sånn bare må det være å.

Fikk en lik vannliljetur i år jeg også, men var på hengende håret, for de fleste av blomstene hadde allerede begynt å falmes av sommeren. Har fått tips nå faktisk om noen gule i nærheten, sjelden her i Trøndelag de gule, men det skal gjøres et forøk om værgudene er på min side. Nå har striregna i 2 dager og ALT er vått på min kant av lander.

Fin fin tirsdag til deg gutten!

Hilda R.B sa...

Nydelige bilder.