Enda en test.......

Nei dette fungerer ikke så nå lurer e veldig på hva som skjer??????????????
.....
 


6 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Har opplevd det samme selv, men har desverre ingen forklaring... Virker som det er verst med de fargemettede bildene hos meg... Finner du ut av det tar jeg gjerne imot tips....

Monica sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Monica sa...

Opplever også dette, og som kommentaren over,- fargemettede eller de som har mye svart i bildeflaten... ser det ikke når jeg redigerer, men noe skjer i skaleringen...tror jeg. Men kan ikke nok om dette, så dessverre ingen hjelp fra meg:(

Irene sa...

Ja, hva skjer'a? Jeg har ikke peiling! Jeg har alltid bildene mine innom PS, om ikke annet for å sette på signatur. Lager filer "for web" og bruker den høyeste oppløsningen, skalerer ned til maks 800 px, det er alt jeg kan og det funker. Men selv om det er noe rart med oppløsningen er det ikke noe å si på motivene dine! Utrolig flotte!

God ny uke til deg! Irene

Hilda R.B sa...

Nydelig bilde.
Jeg opplever også at noe skjer med bildene når jeg lagrer de for web. Det er som om det sprekker i fargemetningen og blir pikslete. Men kan ikke hjelpe deg med det.

Dirk Rosin sa...

jeg hadde det en gang. da jeg exporterte fra photoshop til lightroom og derfra til nett. hadde to forskjellige fargeromKanskje det ha skedd.