Et år er gått.........

..........siden jeg satt igang kameraet til å ta ett bilde hver dag.Av disse bildene har jeg lagd en video på ca 15 sek.
Jeg syns resultatet ble veldig dårlig og veldig lite intressant, men jeg har lært endel av dette,
blant annet at ide`en må være mye mye bedre for å sette i gang noe sånt igjen.
Jeg har hatt samme innstillingene på kameraet hver dag hele året og ser ut av det at der er nærmest ingen dager med likt lys, noe som ikke passer til sånn som dette, men som er interessant når det gjelder vanlig fotografering.

Jeg har funnet ut at jeg ikke kommer til å sette igang noe tilsvarende prosjekt på lenge, tror jeg, og så har jeg funnet ut at tålmodigheten er nå testet og funnet i orden.

Her har vi alle 365 bildene strødd utover.........

Ha ei fortsatt god påske.

9 kommentarer:

Dirk Rosin sa...

ideen var jo supert Gunnar og resultatet er ikke så verst som du ser det selv :-)

Lis sa...

Spennende prosjekt og gratulerer med vel overstått :-))
Hadde vel skrudd ned hastigheten på videoen, den går litt for fort for meg...
Ha en flott påske.
Alt godt til deg.

Birgit sa...

Se der var det ferdig, ja, jeg var spent på hvordan dette skulle bli! Det du fant ut om lys er interessant, kanskje hadde "auto"-innstillinger vært lurt for slike prosjekt? God påske, Gunnar. :)

Liv Johanne sa...

Ikke noe å si på hverken pågangsmot eller gjennomføringsevnen!! Godt jobba!
Håper du har hatt en fin påske, også! :)

Irene sa...

Gratulerer med vel gjennomført! Et artig prosjekt, Gunnar. Og resultatet ble neimen ikke så verst heller! Som Lis, syns jeg det gikk litt fort. Spennende med bilder som viser samme motiv gjennom et helt år, men tror ikke jeg hadde hatt samme pågangsmot og tålmodighet som deg :)

Hilda R.B sa...

Oi, du har nok rett i at her er det snakk om tålmodighet. Jeg likte videosnutten kjempegodt. Ser skiftningene i naturen i hurtigtempo. Spennende å se resultatet. Tenker du kommer på nye prosjekter i fremtiden.
Hilsen Hilda

Anne sa...

Nå kribla det faktisk i magen min når jeg så du hadde lagt ut bilder! dette var jeg jo så spent på Gunnar!!

Leit å lese at du ikke ble fornøyd, men bildene ER jo litt tøffe da! Du kunne ikke lagt et collage av året? Om ikke akkurat den største stueveggen, så finner du vel en vegg for litt kreativitet som trenger en fargeklatt.

Undrer på hvordan det hadde blitt om utsnittet var mye større?? he he ikke at jeg mener du skal gå på et år til altså, men større område i søkeren enn hva du hadde her..?

Anne sa...

Digga faktisk videosnutten!! at den gikk fort understreker bare hvordan tiden flyr når en blir litt eldre. Jaggu snart så de eldste på sjukehusavd. mi begynner med flatbrødbakst til jul... he he litt humor, men jammen mye alvor å, for vips er vi over gitt!!! og en kan undres over alt dill en driver med på denne tiden videoen FAKTISK varte...

Monica sa...

Har vært SÅ spent på dette prosjektet ditt, Gunnar, veldig artig å se resultatet! Og ære være deg din tålmodighet!
Leser at du ikke ble helt fornøyd, men det er en første gang for alt, er det ikke..?
Synes videoen var tøff,- kan være enig med Anne om et litt større utsnitt,-
Og veldig artig med den collagen som viser hvilken haug av bilder som ligger til grunn for det ferdige resultatet,- kult!
Ha en fin dag videre :)