En glad gutt.......

.......på 2 år med innebygd turbo....


Han måtte bokstavligtalt "settes på plass" flere ganger.Liverpool er tingen.


7 kommentarer:

Anne sa...

Æ storflire!!! sett på makan til våkent ansikt da, en ser at denne lille gutten er full av energi og liv! Kjempestilige bilder har du også tatt, kreativitet på høyt nivå som vanlig her hos deg Gunnar. Likte alle sammen faktisk, og holder den lille kjekkasen turbofarten oppe er han vel snart i Liverpool arbeidsantrekk, he he

Du syntes bildene mine var mørke ja, så ikke så ille ut på skjermen min, men så er det vel å en stund siden den har blitt kaliblert. Gjort noen forsøk på gråtoner og sort/hvitt i det siste. Øver!!! og en plass må en jo begynne. Ble litt inspirert av Sally Mann, og forsøkte redigere noe i samme stil, med vignettering, noe jeg nesten aldri har forøkt før. Noe fotorelatert bare må man fikle med når fotolyset her er fraværende :-)

Kjekk torsdag videre til deg gutten.

Liv Johanne sa...

Fantastiske "i-farta-bilder"! -og for et herlig ansiktsuttrykk!
Liker de litt karslige rekvisittene du har med, og utrolig morsomt det bilde der mor holder et trygt tak i en som ivrer etter å komme seg ut i verden ;)

Irene sa...

For et utrolig artig fjes den gutten har ... har vel aldri sett øyne som stråler sånn av energi som denne tassen her. Kjempebra fotografert, Gunnar!

Myser litt på å ta noen familieportretter. Lurer på hva du bruker som bakgrunn. Må finne noe som kan tas opp og ned da jeg ennå ikke har et rom det kan stå fremme hele tiden.

God fredda!

Irén T. A. Færevaag sa...

Åh du hendelse for et FANTASTISK glimt i det blikket, og DET lure smilet! Blir ikke bedre enn dette :-D

Supre bilder!

Riktig god helg!

Irén

Monica sa...

Må som, også de andre har gjort, få kommentere det fantastiske, energifylte øyne og ansikt til den lille poden din. Super serie, fylt med kreative "løsninger"
:)

Birgit sa...

Ler meg fillete, for en sprell levende fyr! Han der byr nok på mye moro, vil jeg tro. Bildet på dekket, med støpsel og stikkontakt, er bare helt fantastisk, men det var i grunn alle bildene. Fantastisk fotogen type, og kreative oppsett som gjør at bildene virkelig står ut i mengden!

Jill c",) sa...

Åhh der måtte jeg dra på smilebåndet vel egentlig fikk jeg meg en god latter for makan til guttunge du har tatt bilde av og du har fanget han perfekt!! Helt utrolig bra bilder!!

Jill:)